News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A pescuit fără să aibă autorizaţie

A pescuit fără să aibă autorizaţie


Jandarmii din cadrul I.J.J. Dolj au depistat luni un bărbat care pescuia cu ajutorul unui prostovol confecţionat din relon.

Jandarmii Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Segarcea din cadrul I.J.J. Dolj, au depistat, luni, 01 octombrie 2012, pe numitul T.M., de 30 ani, din loc. Gighera, în timp ce pescuia cu ajutorul unui prostovol confecţionat din relon pe canalul de apă situat la ieşirea din localitatea Gighera, la aproximativ 300 m de deversarea în fluviul Dunărea, folosind o barcă confecţionată artizanal. Până la sosirea jandarmilor tânărul reuşise să pescuiască cantitatea de 3 kg. peşte din specia caras, care ulterior a fost eliberat în mediul său natural. Persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de folosirea la pescuit de către persoanele neautorizate a uneltelor de pescuit comercial. 
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu