News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

21 de cazuri de urgenţă şi pentru stingerea unui incendiu

21 de cazuri de urgenţă şi pentru stingerea unui incendiu


În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul ISU au fost solicitate să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 21 de cazuri şi pentru stingerea unui incendiu.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o gospodărie în localitatea Robăneşti. Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta la o bucătărie de vară, exitând pericolul  propagării la casa de locuit.

Din cauza unui scurcircuit electric produs la un cablu electric defect, cu izolaţia deteriorată, au ars 2 frigidere, un aragaz, o masă, un dulap şi acoperişul bucătăriei pe o suprafaţă de aproximativ 50 m².

Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare, a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 3 intervenţii, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie, Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 6 intervenţii, Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii, Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 6 intervenţii, Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 3 intervenţii.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu