News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Posesori de mandate după gratii

Posesori de mandate după gratii

Mai multe persoane urmărite au fost depistate de poliţiştii doljeni.
La data de 28.11.2012, lucrători din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Calafat l-au depistat şi prins pe Truşcă Marian, 45 de ani, din localitate, pe numele căruia Tribunalul Dolj a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 5 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.      

La data de 28.11.2012, lucrători ai Secţiei 2 Poliţie Craiova l-au depistat şi introdus în arestul inspectoratului pe Livezeanu Doru, 26 de ani, din localitate, urmărit la nivel naţional.

Pe numele craioveanului Judecătoria Craiova a emis mandat de executare a pedepsei privative de libertate, fiind condamnat la 6 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.     

În urma unei acţiuni executate de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni a fost identificat şi introdus în aret, Corcoveanu Ion-Nicu, de 19 ani, din comuna Malu Mare pe numele cărui Judecătoria Craiova a emis mandat, având de executat 2 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu