News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Campanie de informare cu privire la riscurile nerespectării legislaţiei la alegeri

Campanie de informare cu privire la riscurile nerespectării legislaţiei la alegeri


Membrii Centrului de Comunicare Judeţean Dolj s-au deplasat astăzi, în Târgul de săptămână din oraşul Dăbuleni, judeţul Dolj, în cadrul campaniei de informare şi conştientizare a cetăţenilor cu privire la riscurile nerespectării legislaţiei referitoare la procesul electoral, „TU DECIZI! VOTEAZĂ LEGAL!”. Au fost distribuite către cetăţeni 500 materiale promoţionale conţinând extrase din actele normative ce reglementează desfăşurarea campaniei electorale şi a scrutinului electoral. 
Activitatea de promovare a campaniei de informare a fost un succes, bucurându-se de interesul doljenilor care au fost prezenţi în Târgul de săptămână din localitaeta Dăbuleni şi care au adresat întrebări membrilor Centrului. Astfel, au fost făcute precizări cu privire la faptele de natură contravenţională sau penală prevăzute de legislaţia în vigoare în acest domeniu.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu