Latest

latest

Tragedie pe DN56, în apropiere de Calafat. Un tânăr şi-a pierdut viaţa, iar prietenii lui au ajuns la spital în stare gravă

sâmbătă, 17 noiembrie 2012

/ by Calafat News

Tinerii au băut bine la o petrecere, iar în această dimineaţă au plecat către casă. Pe DN 56, în apropiere de Calafat, şoferul autoturismului Ford Mondeo pierdut controlul volanului, a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit de un autocamion condus de cetăţean bulgar.
Alin Ciobanu, şoferul autoturismului Ford Mondeo a pierdut controlul volanului din cauza vitezei şi a intreat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un autocamion. Din păcate medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa lui Ştefan Mareş.

Alin Ciobanu a fost adus la Spitalul Judeâean din Craiova în stare gravă, iar  Viorel Gușetoiu, 26 de ani, și Mihai Purcea, de 23de ani, ambii din Băileşti au rămas internaţi în spitalul din Calafat.

Tinerii au băut bine la o petrecere, iar în această dimineaţă au plecat către casă.

“Bărbatului vinovat de producerea accidentului i-a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă. Şoferul bulgar a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost negative”, a spus Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 
Sursa:lupamea.ro
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!