News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Campanie umanitară pentru o fetiţă bolnavă de cancer

Campanie umanitară pentru o fetiţă bolnavă de cancer


Biserica “Sfinţii Martiri Brâncoveni” din Craiova a iniţiat o campanie umanitară pentru Elisa Gabriela Mazilu, o fetiţă în vârstă de patru ani, diagnosticată în această vară cu leucemie acută limfoblastică.
Diagnosticul a venit fulgerător în primul an de grădiniţă, când fetiţa leşina deseori sub ochii doamnelor educatoare. A ajuns de urgenţă la Spitalul Clinic Fundeni – Bucureşti, Secţia Hemato – Oncologie şi, după analize, rezultatul a fost zdrobitor. Fetiţa urmează o cură de chimioterapie – tratament medicamentos, cu rezultate bune, dar nu mulţumitoare. Părinţii nu dispun de fondurile necesare tratamentului pe care Elisa trebuie să-l urmeze, vital pentru ea. Costul tratamentului este de aproximativ 20.000 de euro, prea mult însă pentru veniturile familiei. Mama, asistent medical de profesie, este în prezent în concediu de îngrijire a copilului, iar tatăl este şomer. Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni” a deschis o campanie umanitară pentru Elisa Gabriela. Părintele Dan Alexandru, parohul sfântului locaş, le-a vorbit credincioşilor în zilele de sărbătoare despre acest caz, lansând un apel umanitar pentru fetiţa diagnosticată cu leucemie. „Dumnezeu pe toţi ne ajută în fiecare moment iar noi, la rândul nostru, trebuie să fim recunoscători, să îi sprijinim pe cei aflaţi în nevoie. Îi rugăm pe credincioşi să fie solidari cu familia Mazilu, să fie alături de Elisa, să o ajute să aibă o viaţă sănătoasă, să doneze, în măsura posibilităţilor, pentru a salva un copil. Biserica Sfinţii Martiri Brâncoveni s-a implicat cu o contribuţie financiară pentru tratamentul Elisei Gabriela”, a precizat părintele Dan Alexandru.

Cei care doresc să o ajute pe Elisa  sunt rugaţi să facă donaţii în conturile:

RO71BTRL01704201T12243XX - (euro) Banca Transilvania
sau
RO96BTRL01701201T12243XX - (lei) Banca Transilvania - Florin Mazilu.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu