News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Cei mai buni şi cei mai proşti din curtea judeţului!

Cei mai buni şi cei mai proşti din curtea judeţului!


După un tur de campionat şi o etapă din Liga Doljului, există o corelaţie strânsă între golaveraj şi ierarhia punctelor.

Ocupanta locului 1, Dunărea Calafat e cea mai prolifică echipă după 15 meciuri, având 55 de goluri marcate. O medie de 3,66(6) goluri pe meci. În clasamentul golurilor date e urmată de FC Podari (53) şi Prometeu (47), ocupantele locurilor 2, respectiv 3.
Şi ierarhia celor mai puţine goluri primite e identică. Pe locul 1 tot calafetenii (11), urmaţi de podăreni (13) şi pompierii craioveni (14).

În clasamnetul ineficienţei în faţa porţilor adverse, „premianţi“ sunt juniorii Energiei Craiova. Cu 14 goluri date în 15 jocuri, aceştia au o medie de sub un gol pe meci. Îi urmează Viitorul Cârcea (21) şi echipa patronată de Consiliul Judeţean Dolj (22). 
Cea mai penetrabilă poartă a fost cea a lui Dinamic Craiova: 63 de goluri încasate în 15 partide, rezultând o medie de peste 4 goluri/joc. Energia Craiova (59) şi Amaradia Melineşti (48) încheie acest podium. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu