News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Topul „Omul de afaceri al anului“. Locul 8: Gianluca Mantovani

Topul „Omul de afaceri al anului“. Locul 8: Gianluca Mantovani

Știați că în Calafat există o firmă de tricotaje care are mai mulți angajați decât Electroputere? Știați că femeile din Calafat tricotează pulovere pentru Hugo Boss, Pierre Cardin, Escada, Enzo Mantovani? Știați că problema cea mai importantă a întreprinzătorului despre care vorbim este că oamenii nu vor să vină la muncă? GdS vă prezintă povestea italianului care se roagă de șomeri să le ofere un serviciu. Are  45 de ani, doi copii și a investit în România în urmă cu câțiva ani, după ce  s-a căsătorit cu o olteancă din Calafat. Se numește Gianluca Mantovani.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu