Document exploziv: Sandu şi Dragomir, la un pas de cădere!

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Ieri, la Tribunalul Bucureşti a avut loc un proces ce va rămâne, probabil, în istoria fotbalului românesc, deoarece se va judeca acţiunea introdusă de Fotbal Club U Craiova în urmă cu aproximativ un an de zile, prin care s-a cerut de către Universitatea constatarea faptului că Sandu Mircea nu a fost ales în mod legal şi că nu are mandat ca preşedinte FRF.
22 noiembrie 2012, 15:53
Această acţiune a pornit în urma sesizării faptului că la Adunările Generale din anii 2005 şi 2010, organizate de FRF pentru alegerea preşedintelui şi a celorlalte organe de conducere, au votat persoane care nu au calitatea de asociaţi ai FRF şi care nu aveau dreptul să voteze. Practic, din cele aproximativ 270 de persoane care au votat, numai 80 dintre acestea aveau dreptul legal să voteze. Astfel, au fost încălcate prevederile Legii 69/2000, prin care se stabilise ca dreptul de vot în cadrul federaţiilor sportive naţionale să aparţină numai cluburilor asociate, NU neapărat şi echipelor participante în competiţii.

Practic, Adunările Generale din 2005 şi 2010 sunt nule de drept, iar exercitarea atribuţiunilor de către Mircea Sandu a fost făcută în afara legii. De altfel, nici la Registrul Special al Federaţiilor de pe lângă Tribunalul Bucureşti, aşa-zisele mandate obţinute în 2005 şi 2010 nu erau înregistrate din aceleaşi motive. Astfel, conform prevederilor Legii 69/2000, un mandat începe să producă efecte din momentul înscrierii lui la Tribunalul Bucureşti.

În procesul de ieri, instanţa se va pronunţa pe două capete de acţiune: cererea Fotbal Club Universitatea Craiova că mandatul lui Mircea Sandu a încetat la 25 ianuarie 2005 şi solicitarea Federaţiei Române de Fotbal de a înregistra mandatele din 2005 şi 2010 (?!?!?!?!?!).

Bomba vine de la ANST, care a comunicat instanţei de fond un document exploziv, prin care această instituţie certifică faptul că, în evidenţa sa, vechile cluburi, respectiv CS FC DINAMO BUCUREŞTI, AFC STEAUA BUCUREŞTI, AFC RAPID BUCUREŞTI, AFC NAŢIONAL 2000 BUCUREŞTI, FC CEAHLĂUL PIATRA NEAMŢ, CF OŢELUL GALAŢI, ASOCIAŢIA NEPATRIMONIALĂ FC BRAŞOV, FC ARGEŞ, FC PETROLUL PLOIEŞTI, ASFC SPORTUL STUDENŢESC, CSP UM TIMIŞOARA, CF GLORIA 1922 BISTRIŢA, CS FC FARUL CONSTANŢA sunt active şi că noile entităţi sportive, societăţi comerciale înfiinţate de patroni ulterior, gen SC DINAMO 1948 SA, SC FOTBAL CLUB STEAUA BUCUREŞTI SA, SC FOTBAL CLUB RAPID SA etc., nu aveau dreptul să participe sau să voteze în cadrul Adunărilor Generale ale FRF / LPF.

Practic, acest document aruncă tot fotbalul românesc în aer şi pe Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, împreună cu acoliţii lor, în fundul puşcăriei, deoarece ei, ani de-a rândul, au activat în ilegalitate şi au permis în mod ilegal participarea în competiţie a unor societăţi comerciale în scopul fraudării bugetului de stat, deoarece vechile cluburi sportive, mai sus menţionate, sunt pline de datorii!

Astfel, acest grup mafiot a pus umărul la fraudarea statului român cu circa 100 de milioane de euro, datorii ce se aflau în sarcina cluburilor sportive enunţate mai sus, cluburi ce au fost trase pe dreapta şi înlocuite în mod ilegal cu societăţi comerciale private!!!
Sursa:editie.ro

2 comentarii

  1. Cum vine asta ,, ieri are loc...,,. Cand postezi un articol, chiar de la un ziar, mai citeşte-l şi tu, nu-l pune aşa aiurea, deoarece si cei de la ziare greşesc !
  2. scuze!
Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.