News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Autoutilitară şi remorcă neînmatriculate depistate la Calafat şi Călăraşi

Autoutilitară şi remorcă neînmatriculate depistate la Calafat şi Călăraşi


Poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Dolj au depistat în zona de competenţă o autoutilitară marca Mercedes Vito şi o remorcă marca Tago care figurau ca fiind neînmatriculate în România, respectiv în Bulgaria.

La Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeanul bulgar Georgiev T., în vârstă de 46 ani, care conducea un autoturism marca Mitsubishi cu care tracta o remorcă marca Tago, cu numere de înmatriculare bulgăreşti.
Cu ocazia controlului documentelor poliţiştii de frontieră au constatat că remorca este neînmatriculată, iar numărul de înmatriculare aplicat pe remorcă este acelaşi cu cel aplicat pe autoturism. 
Persoanelor în cauză li s-a întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat şi de tractare pe drumurile publice a unei remorci neînmatriculate şi cu număr fals de înmatriculare.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu