News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doljenii apelează la Avocatul Poporului

Doljenii apelează la Avocatul Poporului

Cu o medie de 360 de petiţii pe an, Doljul se află în topul naţional privind apelul la Avocatul Poporului pentru rezolvarea problemelor pe care cetăţenii le au cu autorităţile Doljenii au învăţat să lucreze cu Avocatul Poporului şi folosesc această oportunitate din plin, indică statisticile anuale privind petiţiile, puse la dispoziţie de către reprezentanţii instituţiei. Ultimul raport de activitate publicat, cel referitor la anul 2010, poziţionează judeţul Dolj pe un loc fruntaş în ţară. Cu 360 de petiţii înregistrate, Doljul se află pe locul patru, după Bucureşti (1.412), Iaşi (458) şi Argeş (399). 
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu