News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Digi24 Craiova îşi începe emisia cu un jurnal de ştiri

Digi24 Craiova îşi începe emisia cu un jurnal de ştiri

Digi24 îşi lansează la Craiova cea de-a cincea staţie locală care va emite în format full HD, o tehnologie de ultimă generaţie, prima emisie având loc luni, 12 noiembrie, de la ora 19.00, când Ştefania Bătrînca va prezenta primul Jurnal de ştiri. Digi24 Craiova va putea fi vizionat în reţeaua RCS&RDS în judeţele Dolj, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Olt şi Argeş, unde vor lucra 40 de profesionişti în domeniu. În grila de programe Digi24 Craiova  se vor regăsi şapte jurnale de ştiri, un talk-show, o emisiune sportivă, o emisiune cu informaţii despre piaţa forţei de muncă şi o emisiune de reportaje, care va aduce în prim-plan locuri şi oameni importanţi din comunitatea locală. De luni până vineri, jurnalele de ştiri Digi24 Craiova vor acoperi cele mai importante şi relevante evenimente ale zilei.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu