News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunărea, o variantă de transport luată în calcul de oficialii de la Ford

Dunărea, o variantă de transport luată în calcul de oficialii de la Ford


În prezent se livrează maşinile cu TIR-uri şi cu trenul

Despre posibilitatea transportului pe Dunăre s-a discutat cu premierul Victor Ponta, dar şi cu ministrul Transportului, Ovidiu Silaghi, ambii prezenţii în Bănie, care au anunţat că în primăvara anului viitor se va inaugura şi Podul de la Calafat, pe de o parte, iar pe de altă parte, se va lua în calcul utilizarea unui port, la Dunăre, posibil cel de la Bechet, pentru fluidizarea transportului de autoturisme B-max. “Am vorbit cu colegul de la Logistică şi mi-a spus că funcţionează bine transportul maşinilor de la fabrică şi către export şi către dealerii noştri interni. Eu ştiu că se livrează maşinile cu TIR-uri şi cu trenul. Pot să vă spun că este un grup de lucru care cooperează cu Ministerul Transporturilor să creăm o infrastructură adecvată. În fiecare zi pleacă 40 de TIR-uri pline cu maşini din Craiova către exterior. Ne-am dori să avem transport fluvial pe Dunăre”, a spus Brassai.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu