News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Şcolarii şi preşcolarii, în vacanţa de toamnă

Şcolarii şi preşcolarii, în vacanţa de toamnă

39.000 de elevi din învăţământul primar şi preşcolar din judeţul Dolj intră de luni în prima vacanţă din acest an şcolar, prevăzută în perioada 5-9 noiembrie. În acest interval, potrivit conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj, unităţile de învăţământ trebuie să facă ultimele reparaţii la instalaţiile de încălzire, înainte de venirea iernii.Vacanţa de toamnă începe în acest an cu o săptămână mai târziu decât ştiau până acum elevii. Decalajul a fost produs de amânarea deschiderii anului şcolar, cu o săptămână. De obicei, acest repaus începea în prima zi a lunii noiembrie.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu