News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Dunărea, poluată cu petrol în Mehedinţi

Dunărea, poluată cu petrol în Mehedinţi


I.S.U Drobeta i-a avertizat, astăzi, pe reprezentanţii Administrației Bazinale de Apă Jiu – Sistemul de Gospodărire a Apelor Mehedinți, despre o posibilă poluare în zona localității Hinova, pe fluviul Dunărea. Ajunși în zona afectată, specialiștii A.B.A Jiu au confirmat poluarea cu produse petroliere în zona localității Hinova, fluviul Dunărea, km 918.

O echipă operativă a Administrației Bazinale de Apă Jiu – S.G.A Mehedinți a ajuns la faţa locului pentru a acționa cu substanțe absorbante biodegradablie, în vederea neutralizării substanței poluante cantonată în zona malului românesc, urmând ca pe măsură ce se ridică ceața să se acționeze și în larg daca este nevoie. “Menționăm ca dimensiunile petei de produs petrolier este de cca 100 x 20 m. S-au recoltat probe de apă pentru stabilirea naturii substanței poluante și a concentrației acesteia”, a precizat purtătorul de cuvânt al ABA Jiu, Camelia Bărbuţu.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu