News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Maglierie Cristian din Calafat vor să dea în judecată CEZ

Maglierie Cristian din Calafat vor să dea în judecată CEZ

Reprezentanţii fabricii de tricotaje Maglierie Cristian din Calafat vor să dea în judecată CEZ pentru pagubele produse prin fluctuaţiile de curent. Reprezentanţii unei fabrici de tricotaje din Dolj au anunţat că vor acţiona în judecată furnizorul de energie electrică CEZ din cauza pierderilor de materie primă înregistrate ca urmare a deselor fluctuaţii de curent. SC Maglierie Cristian Impex SRL Calafat a reclamat de la începutul lunii octombrie problemele avute cu reţeaua de alimentare cu energie electrică. „Începând cu luna octombrie 2012, periodic au loc întreruperi în alimentarea cu energie electrică a unităţii noastre.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu