News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Accident mortal în Ciupercenii Noi. A pierdut controlul mopedului şi s-a izbit violent de o căruţă

Accident mortal în Ciupercenii Noi. A pierdut controlul mopedului şi s-a izbit violent de o căruţă


DOLJ. Un bărbat de 48 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, şi-a pierdut viaţa, vineri seara, după ce s-a izbit violent de o căruţă cu mopedul pe care îl conducea. Poliţiştii de la Rutieră au stabilit că accidentul s-a petrecut pe fondul vitezei cu care circula bărbatul.
Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, vineri seara, în jurul orei 18.30, Marian Roşca, de 48 de ani, din comuna Ciupercenii Noi, în timp ce conducea pe strada „Nicolae Caraş”, din localitate, un moped neînregistrat în circulaţie, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu o căruţă condusă de Gicu Velea, de 41 de ani, din aceeaşi localitate. În urma impactului, conducătorul mopedului, care nu purta cască de protecţie după cum au stabilit poliţiştii, şi-a pierdut viaţa.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu