News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Negocieri dure PSD-PNL si probabil Doru Mituletu va fi schimbat din functie

Negocieri dure PSD-PNL si probabil Doru Mituletu va fi schimbat din functie


Ieri au avut loc o serie de negocieri foarte dure intre organizatile locale PSD si PNL pentru formarea aliantei USL la nivel local si atacarea alegerilor parlamentare din postura de alianta, la aceste negocieri a fost prezent si candidatul USL pentru functia de deputat pe colegiul Calafat, Mihai Voicu. 
In urma negocierilor avute este foarte probabil ca viceprimarul Doru Mituletu sa fie schimbat din functie, locul acestuia urmand sa fie luat de un consilier PSD. Daca acest lucru se va concretiza, incepand cu saptamana viitoare vom avea alianta USL si la Calafat. 
Salutam decizia celor de la PNL care in sfarsit si-au dat seama ca pentru a avea o alianta, protocolul USL trebuie respectat punct cu punct.( Preluare : http://www.calafatul.ro/news.php)
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu