News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ionuţ Petcu de 22 de ani din Desa, trei ani şi patru luni de puşcărie

Ionuţ Petcu de 22 de ani din Desa, trei ani şi patru luni de puşcărie


Un tânăr de 22 de ani, din localitatea doljeană Desa, trebuie să facă trei ani şi patru luni de puşcărie pentru că a omorât un căruţaş într-un accident rutier, după care, deşi a primit o pedeapsă cu suspendare, nu s-a cuminţit şi a fost prins conducând fără permis.
Poliţiştii din cadrul IPJ Dolj au comunicat că miercuri a fost prins şi dus în arest Ionuţ Petcu, de 22 de ani, din Desa, pe numele căruia Judecătoria Calafat a emis un mandat de executare a pedepsei de trei ani şi patru luni de închisoare.
Tânărul doljean a fost trimis în judecată în 2010, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă după ce a omorât un căruţaş. Pe 26 iulie 2009, în timp ce conducea o autoutilitară pe DJ 56, Petcu a adormit la volan şi a lovit puternic din spate o căruţă condusă de Valentin Grozavu, de 52 de ani, din comuna Galiciuica. În urma impactului, căruţaşul şi-a pierdut viaţa.
Ionuţ Petcu a fost găsit vinovat pentru producerea accidentului şi, în mai 2011, a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare, sentinţa definitivă fiind dată de Tribunalul Dolj. Instanţa a mai dispus ca, dacă timp de trei ani Petcu va comite o altă infracţiune, va fi obligat să execute şi cei trei ani de puşcărie. Şi Petcu a comis o altă infracţiune, tot la volan. Deşi scăpase de puşcărie după ce a luat viaţa unui om, Petcu a fost prins de poliţişti în timp ce conducea, deşi avea permisul anulat. S-a ales cu un alt dosar penal, a fost trimis în judecată, iar în aprilie, anul acesta, Judecătoria Calafat l-a condamnat la patru luni de închisoare. La această pedeapsă, judecătorii au adăugat şi cei trei ani primiţi în cazul accidentului de circulaţie, astfel că tânărul va trebui să stea aproape trei ani şi jumătate în puşcărie pentru faptele comise. Hotărârea judecătorilor din Calafat a rămas definitivă după o decizie din 26 octombrie a Curţii de Apel Craiova, inculpatul fiind prins şi dus în arest miercuri.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu