News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Peste 716.000 lei va costa baza SMURD de pe Aeroportul Craiova

Peste 716.000 lei va costa baza SMURD de pe Aeroportul Craiova

Conducerea Consiliul Judeţean Dolj se pregăteşte pentru primirea la Craiova a primului elicopter SMURD. Astfel, pe Aeroportul Internaţional Craiova va fi construit un punct de operare care, după socotelile economiştilor, ar trebui să ajungă la peste 716.000 lei.
Consiliul Judeţean Dolj a scos la licitaţie contractul „Punct de operare aeromedicală S.M.U.R.D. - Aeroport Craiova (proiectare + execuţie)”. Firmele care doresc să se înscrie la această licitaţie o pot face până pe 22 noiembrie. Conform anunţului CJ Dolj, contractul are ca scop proiectare şi executie la obiectivul de investiţii „Punct de operare aeromedicală S.M.U.R.D. - Aeroport Craiova”. Serviciile de proiectare vor cuprinde : SF + PT + DDE + Documentaţii pentru avize, acorduri, autorizaţii, viza verificator proiecte şi asistenţa proiectantului pe perioada de execuţie a lucrărilor. Valoare estimată a întregului proiect este de 716.480 Ron. 
Sursa:lupamea.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu