News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Sedinta Extraordinară a Consiliului Local Calafat

Sedinta Extraordinară a Consiliului Local Calafat


Ieri, 19 Noiembrie, o avut loc la Casa de Cultură în Sala Mică, Sedinta extraordinară a Consiliului local, Calafat. Pe ordinea de zi s-au aflat 13 puncte Care Au primit un al doilea votul favorabil DIN PART consilierilor localități. Cel mai important este un moment, fara Fost discuție revenirea printre consilierii PSD localități DIN PART-o Domnului Petre Trăistaru. Acesta o Fost validat de Consiliul Local Dupa ce Domnul Emil Popa (președinte PSD Calafat) sa retras DIN această funcție. Tot version această Sedinta la Initiativa Primarului Mircea Guță si cu acordul unanim al consilierilor USL SI NUMAI Nu o Fost standard Aprobat bugetul for luna cadourilor: 
Suma de 31.020 de lei reprezentând cadouri oferite Copiilor Dupa cum urmează: 
1.Preșcolari: 387 x 20 lei Copii / Cadou = 7.740 lei 
2.Școlari - clasele I-IV: 666 x 20 lei Copii / Cadou = 13.320lei 
3.Copii handicap cu: 8 x 20 lei Copii / Cadou = 160 lei 
4. Copii DIN familii defavorizate: 71 x 20 lei Copii / Cadou = 1.420 
5. Copii aflati version Asistenta maternală, plasament Si Protecție-Tutela: 19 x 20 lei Copii / Cadou = 380 lei 
6. Colindători: 400 x 20 lei Copii / Cadou = 8.000 lei, 
for masa traditionala de 1 Decembrie cu fasole cu cârnați Si vin fiert-o Fost alocată Suma de 5000 de lei. Sedinta o Fost UNA SI liniștită poate datorită faptului CA NE despart DOUĂ saptamani Pana La Luna cadourilor.
Sursa:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu