News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Podariul, oprit să joace fotbal!

Podariul, oprit să joace fotbal!


FC Podari, una dintre cele mai valoroase trupe din Liga Doljului, are, mai nou, interzis la fotbal. În această după-amiază, trupa lui Victor Naicu ar fi trebuit să joace pe Tineretului, casa celor de la Viitorul Cârcea. Meciul nu a mai avut loc. Cauza: neplata unei amenzi de către clubul din Podari spre forul judeţean.

De ce ar fi trebuit clubul FC Podari să plătească amendă? Pentru că Aurel Gheorghiţă, fiul primarului din Podari, a intrat pe teren la meciul cu Amaradia Melineşti.

Victor Naicu, antrenorul grupării FC Podari, a comentat astfel: „Mai nou, AJF Dolj ţine loc de poliţie locală. Nu înţeleg de ce e amendat clubul şi nu persoana. Păi, dacă badea Gheorghe intra pe teren nu trebuia el să primească amendă din partea poliţiei locale? Probabil nu ne vor programa nici în etapa următoare şi ne exclud“


Sorin Pătraşcu, vicele AJF Dolj, a spus: „Nu au fost prograţi pentru că nu au plătit datoriile la AJF, în cuantum de 40 de milioane. Au primit aceste amenzi din cauza incidentelor de la meciul cu Amaradia Melineşti. Când Aurel Gheorghiţă a intrat pe teren. Ne e vorba că a fost fiul primarului, puteau să fie şi alţi spectatori. Practic, nu s-a asigurat buna desfăşurare a jocului. Ştiţi prea bine că şi FRF dacă nu plăteşti datoriile nu te programează“


Aşadar, cel mai probabil partida se va încheia cu scorul de 3-0 în favoarea grupării Viitorul Cârcea. 
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu