News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Razie de amploare a polițiștilor doljeni

Razie de amploare a polițiștilor doljeni


Poliţiştii de la IPJ Dolj au organizat şi executat o razie de amploare pe tot cuprinsul judeţului pentru prevenirea accidentelor de circulaţie şi pentru prevenirea şi combaterea faptelor comise cu violenţă.
În cursul nopţii precedente, managementul IPJ Dolj a dispus executarea unei razii cu efective sporite, coordonată personal de şeful IPJ Dolj, comisar şef de poliţie dr. Constantin Nicolescu, cu scopul de a asigura un climat de ordine şi siguranţă publică în judeţ.
În vederea prevenirii şi combaterii accidentelor rutiere, dar şi pentru depistarea participanţilor la trafic care încalcă regimul circulaţiei pe drumurile publice, au fost instituite 63 de filtre rutiere, dintre care 23 în Craiova şi restul pe drumurile europene, naţionale şi judeţene, în cadrul cărora au fost oprite pentru control 948 de autovehicule.
Deasemenea, s-a acţionat în locuri şi medii cunoscute cu potenţial criminogen, fiind verificate 12 discoteci, 142 de baruri şi au fost legitimate în vederea stabilirii identităţii 1453 de persoane. 
Au fost constatate 18 fapte de natură penală, pentru care s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale pe numele a 24 de persoane. 
Poliţiştii au constatat nu mai puţin de 657 de fapte de natură contravenţională, pentru sancţionarea cărora au aplicat amenzi în valoare totală de 115.786 lei, au fost confiscate bunuri în valoare totală de 3.718 lei, au fost reţinute 32 de permise de conducere şi au fost retrase 19 certificate de înmatriculare. 
La activităţi au fost mobilizaţi 313 poliţişti, din care 250 de la formaţiunile de ordine publică, 39 de la formaţiunile de poliţie rutieră, 21 de la structurile de investigaţii criminale ale inspectoratului, care au acţionat în echipe mixte, împreună cu cei 49 de jandarmi de la IJJ Dolj.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu