News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Aeroportul din Craiova, gata de inaugurare

Aeroportul din Craiova, gata de inaugurare


Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a fost prezent, sâmbătă seară, într-o vizită de lucru la Aeroportul Craiova, obiectiv care urmează a fi inaugurat peste câteva zile în prezenţa unor înalţi oaspeţi din România şi Uniunea Europeană, după ce, în ultimii ani, s-a aflat într-un proces de dezvoltare şi modernizare prin investiţii proprii ale Consiliului Judeţean Dolj.
La sfârşitul vizitei de lucru, la care au mai fost prezenţi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj Cristinel Iovan şi directorul Aeroportului Craiova, Mircea Dumitru, preşedintele Consiliul Judeţean Ion Prioteasa, a spus: “Suntem la finalul unei etape importante de modernizare a Aeroportului Craiova. Peste zece milioane de euro de la bugetul judeţului au transformat un Aeroport spre care puţină lume se uita într-o adevărată bijuterie. Remarc cu plăcere că aşa cum am închipuit noi dezvoltarea acestui obiectiv al Consiliului Judeţean Dolj, aeroportul începe să prinde contur şi sunt convins că în perioada următoare acest proiect va ajuta la dezvoltarea întregii regiuni. Practic am creat un culoar de creştere economică pentru municipiul Craiova, judeţul Dolj şi întreaga Oltenie. Pentru ca această buclă a strategiei de modernizare a Aeroportului Craiova să se închidă mai este nevoie de renovarea pistei de aterizare-decolare, prin asfaltarea ei. Aşa cum se ştie, am depus deja un proiect în valoare de aproximativ 20 de milioane de euro pentru a rezolva şi asfaltarea pistei. Suntem încrezători că vom putea obţine această sumă. Sunt optimist pentru că subiectul Aeroportului Craiova a fost preluat şi de prim-ministrul Victor Ponta, un oltean preocupat de dezvoltarea regiunii. Vreau să subliniez faptul că dezvoltarea Aeroportului Craiova nu se putea face fără concursul tuturor consilierilor judeţeni care au fost alături de conducerea executivă a Consiliului Judeţean Dolj şi ne-au sprijinit ori de câte ori am venit în faţa lor cu câte un proiect prin care mai alocam sume de bani pentru modernizarea aeroportului. Vreau să le mulţumesc pentru că acest succes este al nostru deopotrivă. În câteva zile vom inaugura Aeroportul din Craiova, o investiţie care va aduce în faţa tuturor noutatea unui terminal de sosiri-primiri sau a unui turn de control care se înalţă pe cinci etaje. La evenimentul inaugural al Aeroportului Craiova vor participa persoane importante atât din România, cât şi oaspeţi din spaţiul Uniunii Europene. Prezenţa lor la Craiova ne întăreşte sentimentul că acest obiectiv, Aeroportul Craiova, căruia practic ne-am dedicat ultimii patru-cinci ani pentru a-l aduce la standarde europene, este deosebit de important”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu