News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigarete netimbrate, bere şi cafea, confiscate de inspectorii DRAOV Craiova la Calafat

Ţigarete netimbrate, bere şi cafea, confiscate de inspectorii DRAOV Craiova la Calafat

Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale (DRAOV) Craiova, ai direcţiilor pentru accize şi operaţiuni vamale Dolj, Gorj, Vâlcea şi Biroul Vamal Calafat au reţinut, în vederea confiscării 8.180 de ţigarete netimbrate, bere şi cafea fără documente de provenienţă şi au aplicat amenzi în valoare de 34.500 de lei. Valoarea estimativă a bunurilor reţinute este de 5.500 de lei. Ieri, la Biroul Vamal Calafat, au fost găsite în microbuzul condus de un cetăţean polonez 7.900 de ţigarete ascunse într-un geamantan cu pereţi dubli. Ţigările au fost confiscate, iar polonezul a fost amendat cu 20.000 de lei. Tot ieri, pe raza judeţelor Dolj, Vâlcea şi Gorj, au fost desfăşurate acţiuni de combatere a evaziunii fiscale în domeniul comercializării produselor accizabile. Au fost aplicate amenzi contravenţionale în valoare de 14.500 de lei şi au fost reţinuţi în vederea confiscării 60 de litri de bere, 4 kg de cafea şi 280 de ţigări netibrate şi fără documente de provenienţă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu