News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Ţigarete şi băuturi alcoolice, reţinute de inspectorii vamali

Ţigarete şi băuturi alcoolice, reţinute de inspectorii vamali


Inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova şi structurile subordonate au reţinut, în vederea confiscării, 28 840 ţigarete şi 509 litri băuturi alcoolice, ca urmare a unor acţiuni de control desfşurate pe raza judeţelor Dolj şi Olt. Totodată, autoritatea vamală a aplicat amenzi în cuantum de 91 800 lei.

Zilele trecute, o echipă mobilă a Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Olt, împreună cu reprezentanţi ai I.P.J. Olt, au descoperit, pe raza municipiului Corabia, 24 960 ţigarete mărcile Viceroy, Plugaru, Doina, Pall Mall, netimbrate şi fără documente de provenienţă. „Ţigaretele, având o valoare de aproximativ 14 000 lei, au fost reţinute de inspectorii vamali, iar persoanele asupra cărora s-au găsit urmează a fi cercetate de organele în drept”, se precizează într-un comunicat de presă al DRAOV Craiova. În aceeaşi zi, pe raza municipiului Craiova, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Craiova şi Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Dolj, au reţinut, în vederea confiscării, 3880 ţigarete diverse mărci, fără marcaje fiscale româneşti şi fără documente de provenienţă, sancţionând societatea în cauză cu amendă în cuantum de 20 000 lei. Totodată, extinzându-şi acţiunile de control, inspectorii vamali din cadrul Direcţiei Judeţene pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Dolj au descoperit 509 litri băuturi alcoolice, fără documente de provenienţă, în compartimentul de marfă al unei autoutilitare înmatriculate în România, oprită pentru control pe raza judeţului Dolj. „Inspectorii vamali au sancţionat persoana în cauză cu amendă în cuantum de 6 000 lei iar băuturile alcoolice au fost reţinute în vederea confiscării”, se mai precizează în comunicatul respectiv.
Sursa:cvlpress.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu