News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Toate pensile se plătesc până pe 21 decembrie

Toate pensile se plătesc până pe 21 decembrie

Pensionarii vor primi în avans drepturile financiare achitate de stat, toate plăţile urmând să fie efectuate până pe 21 decembrie, înaintea sărbătorilor de Crăciun, a declarat ieri purtătorul de cuvânt al Guvernului, Andrei Zaharescu. Plata în avans a tuturor pensiilor a fost decisă în şedinţa de ieri a Guvernului. “Guvernul a primit o notă din partea ministerului Muncii prin care se propune plata în avans, până la data de 21 decembrie 2012 a pensiilor. Acest tip de demers a fost iniţiat în fiecare an, astfel încât pensionarii să-şi primească drepturile băneşti înainte de sărbătorile de iarnă”,  a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu