News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Au fost prinşi băuţi la volan

Au fost prinşi băuţi la volan


Lucrători de la ordine publică şi poliţie rutieră au depistat ieri mai mulţi doljeni băuţi la volan, conform unui comunicat al IPJ Dolj. 
În jurul orei 17.00, în Calafat, pe strada Nicolae Bălcescu, o patrulă de siguranţă publică din cadrul poliţiei municipale l-a depistat în trafic pe L. Victor, de 53 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,71 g/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


La ora 18.15, poliţişti din cadrul Formaţiunii Politiei Rutiere Dăbuleni şi agenţi din cadrul Postului de Poliţie Călăraşi l-au depistat în trafic pe T. George, de 40 de ani, din localitate în timp ce conducea un autoturism având o concentraţie de 0,65 mg/l alcool pur în aerul expirat. Şi lui T. George i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În jurul orei 15.30, în comuna Bârca, lucrători ai postului de politie din localitate aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu l-au depistat în trafic pe R. Daniel, de 35 de ani, din aceeaşi localitate care a condus un autoturism având o concentraţie de 1.55 mg/l alcool pur în aerul expirat. 
Poliţiştii l-au condus pe doljean la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar penal.
Aseară, în comuna Goicea, poliţişti din cadrul Formaţiunii Rutiere Segarcea l-au depistat pe N. Cristian, de 29 de ani, din Craiova în timp ce conducea un autoturism fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.
Doljeanul a fost testat cu aparatul etilotest de către poliţişti, rezultatul fiind o concentraţie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu