News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Victorie juridică pentru Universitatea Craiova. Clubul din Bănie a câştigat procesul cu FRF

Victorie juridică pentru Universitatea Craiova. Clubul din Bănie a câştigat procesul cu FRF


Decizia dată poate fi atacată cu recurs la Înalta Curte de Jutsiţie şi Casaţie. Instanţa a respins excepţia inadmisibilităţii cauzei formulată de Federaţia Română de Fotbal în această cauză “Instanţa dispune anularea punctului 3, nr. 6, din 2011, în ceea ce priveşte excluderea provizorie dictată de Comitetul Executiv. De asemenea, mai dispune suspendarea până la soluţionarea definitivă a efectelor acestei decizii. Decizia este definitivă şi executorie cu recurs în termen de cinci zile”, a anunţat, judecătoarea Diana Bulancea.

Federaţia Română de Fotbal a cerut dezafilierea clubului Universitatea Craiova.

Echipa de fotbal condusă de Adrian Mititelu a fost exclusă de Federaţia Română de Fotbal, în cadrul Adunării Generale a FRF, pe data de 14 mai 2012.  
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu