News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Afiș electoral cu doi candidați PPDD lipit pe un mormânt dintr-un cimitir din Calafat.

Afiș electoral cu doi candidați PPDD lipit pe un mormânt dintr-un cimitir din Calafat.

Despre candidatii PPDD în Colegiul Calafat, Costel Iancu si Maria Schutz, presa o consumat ton de cerneala dezvaluind FAPTE cu caracter penal Sau specifice Lumii interlope (în cazul lui Iancu) Insa sa ajunga sa ISI Faca Campania PE mormintele DIN Cimitirul calafetean Nu astepta nimeni SE . Gestul ESTE dincolo de cel mai josnic comportament Uman si oricat de mare ar fi Dorința unor candidati de o ajunge parlamentari for-un SCAPA de puscarie asa ceva Nu SE fata IAR comunitatea Noastra DIN Calafat NU VA permite niciodata asemenea comportament oribil. Dincolo de acestea TOATE reportajul o Fost prezentat de Postul Realitatea. TV prezentand Orasul Nostru Intr-o Lumina defavorabila DIN cauza unor candidati iresponsabili.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu