Latest

latest

Avocaţii din Baroul Dolj se vor înfrăţi cu bulgarii din Baroul Vidin

sâmbătă, 15 decembrie 2012

/ by Calafat News

Balul Baroului Dolj a ajuns la a VI-a ediţie. În acest an, va fi organizat în data de 21 decembrie. Tot atunci, Baroul Dolj va trăi şi un alt eveniment important: se va înfrăţi cu Baroul Vidin, din Bulgaria. Decanul Baroului Dolj, Ion Turculeanu, este încântat de acest eveniment şi spune că, începând cu 2013, între aceste două instituţii se va dezvolta o relaţie de colaborare de durată.

Consiliul Baroului Dolj se va întruni, la data de 21 decembrie, într-o şedinţă la care vor participa şi membrii Consiliului Baroului Vidin, din Bulgaria. Cu acest prilej se vor semna actele unei înfrăţiri între cele două Barouri şi se va deschide calea unei lungi colaborări. „În acest an, ziua de 21 decembrie are o conotaţie specială. În această zi va avea loc o şedinţă a Consiliului Baroului Dolj, la care va participa şi Consiliul Baroului Vidin, cu care vom semna un act de înfrăţire şi sper eu de lungă şi bună colaborare. Lucrurile sunt puse la punct, proiectul fiind aprobat şi de prietenii noştri”, a declarat decanul Ion Turculeanu.

„Vrem să le arătăm că oraşul Craiova este unul european”

Seara zilei de 21 decembrie se va încheia cu Balul Baroului Dolj, care a ajuns la a VI-a ediţie, unde sunt invitaţi si bulgarii. „Suntem la a VI-a ediție a Balului Baroului Dolj. Am ales să avem un bal al nostru, pentru că trebuie să arătăm şi o altă faţă a noastră, caracterizată prin eleganţă. Balul are şi un caracter caritabil. Nu este organizat numai de dragul de a fi făcut. Şi mai este un motiv, pentru care am luat decizia să îl organizăm: avem nevoie să fim între noi şi fără clienţi. Prietenii noştri bulgari vor participa la bal şi vrem să le arătăm că oraşul Craiova este unul european. Ne-am propus să arătăm oamenilor că Baroul Dolj contează în economia socială a oraşului nostru şi că nu suntem de ne luat în seamă în acest oraş. Suntem o asociaţie de profesionişti, de care cei care conduc  oraşul şi judeţul ţin întotdeauna cont”, a mai declarat decanul Ion Turculeanu.
Don't Miss
Copyright © 2012-2018 Calafat News, All rights reserved!