Avocaţii din Baroul Dolj se vor înfrăţi cu bulgarii din Baroul Vidin

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

Balul Baroului Dolj a ajuns la a VI-a ediţie. În acest an, va fi organizat în data de 21 decembrie. Tot atunci, Baroul Dolj va trăi şi un alt eveniment important: se va înfrăţi cu Baroul Vidin, din Bulgaria. Decanul Baroului Dolj, Ion Turculeanu, este încântat de acest eveniment şi spune că, începând cu 2013, între aceste două instituţii se va dezvolta o relaţie de colaborare de durată.

Consiliul Baroului Dolj se va întruni, la data de 21 decembrie, într-o şedinţă la care vor participa şi membrii Consiliului Baroului Vidin, din Bulgaria. Cu acest prilej se vor semna actele unei înfrăţiri între cele două Barouri şi se va deschide calea unei lungi colaborări. „În acest an, ziua de 21 decembrie are o conotaţie specială. În această zi va avea loc o şedinţă a Consiliului Baroului Dolj, la care va participa şi Consiliul Baroului Vidin, cu care vom semna un act de înfrăţire şi sper eu de lungă şi bună colaborare. Lucrurile sunt puse la punct, proiectul fiind aprobat şi de prietenii noştri”, a declarat decanul Ion Turculeanu.

„Vrem să le arătăm că oraşul Craiova este unul european”

Seara zilei de 21 decembrie se va încheia cu Balul Baroului Dolj, care a ajuns la a VI-a ediţie, unde sunt invitaţi si bulgarii. „Suntem la a VI-a ediție a Balului Baroului Dolj. Am ales să avem un bal al nostru, pentru că trebuie să arătăm şi o altă faţă a noastră, caracterizată prin eleganţă. Balul are şi un caracter caritabil. Nu este organizat numai de dragul de a fi făcut. Şi mai este un motiv, pentru care am luat decizia să îl organizăm: avem nevoie să fim între noi şi fără clienţi. Prietenii noştri bulgari vor participa la bal şi vrem să le arătăm că oraşul Craiova este unul european. Ne-am propus să arătăm oamenilor că Baroul Dolj contează în economia socială a oraşului nostru şi că nu suntem de ne luat în seamă în acest oraş. Suntem o asociaţie de profesionişti, de care cei care conduc  oraşul şi judeţul ţin întotdeauna cont”, a mai declarat decanul Ion Turculeanu.

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.