News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Facebook provoaca panica: Utilizatorii Instagram, obligati sa permita vanzarea fotografiilor postate

Facebook provoaca panica: Utilizatorii Instagram, obligati sa permita vanzarea fotografiilor postate

Facebook a infuriat utilizatorii serviciului sau Instagram, prin care se pot filtra si distribui fotografii, dupa ce a schimbat conditiile de utilizare.

Aceasta decizie a condus la o revolta on-line, chiar daca si alte companii au adoptat masuri similare, cum este cazul Twitpic in 2011, care este legat de reteaua de micro-blogging Twitter.

Schimbarea ar putea reprezenta un avantaj pentru serviciul similar oferit de Yahoo, Flickr, care a lansat saptamana trecuta o aplicatie pentru telefoane si le-a oferit utilizatorilor sai drepturi depline asupra pozelor postate, scrie The Guardian.

Noua clauza Instagram prevede ca "o parte sau intregul serviciu s-ar putea sustine financiar din profiturile din publicitate".

De asemenea, se mai specifica faptul ca utilizatorul serviciului Instagram isi da automat acordul ca informatiile despre contul sau, precum numele, numarul de like-uri si fotografiile (precum si orice alte date asociate) sau actiuni pe care le intreprinde, sa fie folosite gratuit de catre Facebook, care detine Instagram, in actiuni promotionale si publicitare.

Mai precis, acest lucru inseamna ca fotografiile de pe Instagram ar putea fi folosite in materiale publicitare, fara a se face referire la autorul acestora, iar banii rezultati ar putea fi folositi de catre Instagram.

In consecinta, singura posibilitate a utilizatorului acestui serviciu este sa nu il mai utilizeze si sa stearga toate fotografiile postate.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu