News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Filmul manifestarilor Zilei Nationale de 1 Decembrie la Calafat 2012

Filmul manifestarilor Zilei Nationale de 1 Decembrie la Calafat 2012

Ieri,1 Decembrie Toti calafetenii au sarbatorit Ziua Nationala o Romaniei . Manifestarile s-au desfasurat în Centrul civic Al Municipiului Calafat . Printre CEI prezenti s-au numarat Mihai Voicu , ministrul for relatia cu mediul de Afaceri si Senatorul Mario Ovidiu Oprea . Pe Langa cuvantarile autoritatilor localizare si centrale ,o slujbei sustinuta de ONU Sobor de preoti manifestarile de la Calafat au Fost marcate si de ALTE Doua Momente deosebite . Un gest deosebit Cu o Fost Realizat de catre Reprezentantii USL pasă au distribuit 1000 de baloane cu heliu(Rosii,galbene si albastre) si 1500 de stegulete Tricolore celor prezenti . La final Toti CEI prezenti au Fost invitati la o traditionala Mancare de fasole pasă o Fost distribuita chiar în Centrul Orasului . La Manifestări au participante Peste 3000 de Oameni .
Sursa:ziaruldecalafat.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu