News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

ACCIDENT MORTAL în Dolj. În maşină s-ar fi aflat şi Neţoiu, potrivit Mediafax

ACCIDENT MORTAL în Dolj. În maşină s-ar fi aflat şi Neţoiu, potrivit Mediafax

O femeie a fost accidentată mortal, duminică seară, în Perişor-Dolj, de o maşină în care s-ar fi aflat, potrivit unor martori, omul de afaceri Gigi Neţoiu, în timp ce Poliţia spune că în autoturism erau două persoane - şoferul unei firme bucureştene şi o alta, despre care nu a putut oferi detalii.

Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, în localitatea doljeană Perişor, din cauza carosabilului umed şi a întunericului. Astfel, femeia de 75 de ani, care mergea pe marginea drumului a fost lovită în plin de un autoturism Mercedes, care aparţine unei firme din Bucureşti. Imediat după producerea accidentului, rudele vitimei au venit la faţa locului şi au spus că şoferul maşinii respective ar fi fugit de la locul faptei. "Imediat după accident, a ieşit unul din maşină, şi-a tras gluga pe cap şi a fugit. Vrem ca Poliţia să ne arate şoferul. Venea cu viteză şi mi-a omorât bunica", a declarat o rudă de-a victimei. Alţi localnici susţin că în maşina respectivă se afla şi Gheorghe Neţoiu, candidat din partea PPDD pentru un mandat de deputat în Dolj.
"Am dat personal mâna cu Neţoiu. L-am întrebat: Ce făcuşi, dom’ne, o omorâşi pe femeie? Mi-a zis: Asta e!", a declarat unul dintre apropiaţii victimei. Supăraţi că femeia a fost lovită, rudele au lovit cu pumnii şi cu picioarele geamurile şi portiera maşinii, iar ca să scape din mânia acestora, cei din maşină au fost nevoiţi să demareze în trombă. Poliţiştii spun că în maşină se aflau două persoane, între care şi şoferul, care au fost duse la audieri, însă nu şi Gigi Neţoiu. "Accidentul a avut loc în jurul orei 18.00, în localitatea Perişor. O femeie de 75 de ani a fost lovită mortal de o persoană de 36 de ani, cu domiciliul în Bucureşti, care conducea o maşină a unei firme din Bucureşti. La faţa locului, au fost găsite două persoane care ocupau autoturismul în momentul producerii accidentului, iar în urma audierii acestora, dar şi a altor doi martori, a rezultat că unul dintre ei, care este şofer la firma respectivă, a condus autoturismul", a declarat Adrian Căpraru, purtător de cuvânt IPJ Dolj. Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest şi a rezultat că nu consumase alcool. Maşina, care făcea parte dintr-o coloană de autoturisme, se întorcea de la lansarea unor candidaţi la alegerile parlamentare de la Calafat.

Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu