News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

În 2013, o nouă serie de căpşunari

În 2013, o nouă serie de căpşunari

În perioada 9-11 ianuarie  2013 va fi organizată la Craiova o bursă a locurilor de munca în reţea EURES în vederea ocupării unui număr de  1200 locuri de muncă în domeniul agricol în  Spania, la cules de căpţuni. Sunt solicitate 1000 de posturi pentru  femei. Constantin Predea, directorul executiv al AJOFM Dolj a precizat că persoanele care doresc să ocupe aceste locuri de muncă trebuie să aibă condiţie fizică bună pentru munca de câmp. „Nu este solicitată experienţă pentru ocuparea unui astfel de job. Munca anterioară într-o fermă constituie un avantaj şi se caută în general persoane cu vârsta cuprinsă între 20 şi 40 de ani”, a mai spus directorul AJOFM Dolj. Durata contractelor de muncă este de aproximativ trei  luni în Timpul de lucru este de 6.5 ore pe zi / în 6zile / 39 ore pe săptămână. Salariul oferit este de 38.63 euro brut / zi. Contribuţiile datorate sunt 2% impozit pe venit şi 83.73 euro asigurare medicală. Cazarea este oferită de angajator. „Transportul către locul de muncă se va face cu autocarul, costul unui drum va fi în jur de 95 de euro şi se va deconta de angajator la plata ultimului salariu”, se precizează într-un comunicat de presă al AJOFM Dolj.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu