News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

LOTO 6/49: Ţi-ai pus nişte numere sub brad? Trageri speciale de Anul Nou

LOTO 6/49: Ţi-ai pus nişte numere sub brad? Trageri speciale de Anul Nou

LOTO 6/49. Compania Loteria Română organizează duminică, 30 decembrie, trageri suplimentare la toate sistemele de joc care vor avea un fond majorat de câştiguri.


LOTO 6/49. Potrivit unui comunicat al Loteriei, la Tragerile Speciale Loto de Anul Nou, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40, cu acelaşi bilet se va participa la două trageri - una principală şi tragerea suplimentară, iar în cadrul emisiunii 'Lozul cel Mare' jucătorii vor avea o şansă dublă de câştig.

Mai mult, fiecare din cele trei jocuri, Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40 vor beneficia de suplimentări importante ale fondului de câştiguri al categoriei I, pentru cea de-a doua tragere, cea suplimentară.

Pentru tragerea suplimentară Loto 6/49, fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 300.000 lei. Pentru tragerea suplimentară Joker, fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu 200.000 lei, iar pentru tragerea suplimentară Loto 5/40 fondul de câştiguri al categoriei I se suplimentează cu suma de 100.000 lei. Pentru Tragerile Speciale Loto de Anul Nou preţul unei variante simple la Loto 6/49 este de 8 lei, pentru Joker 6,4 lei, iar pentru Loto 5/40 de 3,2 lei. Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus şi Super Noroc nu vor avea loc trageri duble, iar preţul unei variante simple rămâne neschimbat', se spune în comunicat.

La Loto 6/49, la categoria I, se înregistrează un report în valoare de 4.029.525,70 lei (peste 910.000 euro), iar la Noroc a rămas în joc un report cumulat în valoare de 1.150.880,95 lei
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu