News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

24 de ore pline de evenimente pentru ISU Dolj

24 de ore pline de evenimente pentru ISU Dolj


În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea a trei incendii şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 19 de cazuri.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietatea cetăţenei Dorina G., din mun. Craiova, str.Constantin Severeanu.

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta în holul locuinţei, cu posibilitate de propagare la intreaga locuinţă.

Din cauza focului deschis în spaţii închise, au ars: aproximativ 100 kg  materiale textile şi hârtie, un dulap lemn, 2 uşi şi o maşină de spălat.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă, proprietatea lui Claudiu V., din mun. Craiova, str. Brezei.

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta mocnit la podeaua barăcii, cu posibilitatea de propagare la întreaga baracă.

Din cauza unui scurtcircuit electric au ars: 6 metri liniari conductor electric şi aproximativ 1 m² podea lemn şi linoleum.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şiră de furaje, proprietatea lui Ion C., din localitatea Moţăţei,  sat. Dobridor.

Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars aproximativ 2000 kg plante furajere (paie).

Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) –  5 intervenţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) –  6 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) –  1 intervenţie.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) –  4 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  2 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) –  1 intervenţie.
Sursa:jurnalulolteniei.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu