24 de ore pline de evenimente pentru ISU Dolj

Unde vrei sa donezi? Paypal
Ciobanu Gigel - ING / RO19INGB0000999909497742
Oferă-i la creator o cafea făcând o mică donație. Faceți clic pe pictograma săgeată de mai sus

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru stingerea a trei incendii şi pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 19 de cazuri.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un apartament, proprietatea cetăţenei Dorina G., din mun. Craiova, str.Constantin Severeanu.

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta în holul locuinţei, cu posibilitate de propagare la intreaga locuinţă.

Din cauza focului deschis în spaţii închise, au ars: aproximativ 100 kg  materiale textile şi hârtie, un dulap lemn, 2 uşi şi o maşină de spălat.

Secţia Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o baracă, proprietatea lui Claudiu V., din mun. Craiova, str. Brezei.

Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta mocnit la podeaua barăcii, cu posibilitatea de propagare la întreaga baracă.

Din cauza unui scurtcircuit electric au ars: 6 metri liniari conductor electric şi aproximativ 1 m² podea lemn şi linoleum.

Detaşamentul Pompieri Calafat a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o şiră de furaje, proprietatea lui Ion C., din localitatea Moţăţei,  sat. Dobridor.

Din cauza folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul, au ars aproximativ 2000 kg plante furajere (paie).

Servicul Mobil de Ugenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) –  5 intervenţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) –  6 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) –  1 intervenţie.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) –  4 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  2 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) –  1 intervenţie.
Sursa:jurnalulolteniei.ro

Trimiteți un comentariu

Politica de comentarii: Vă rugăm să scrieți comentariile dvs. conform subiectului postării acestei pagini. Comentariile care conțin linkuri nu vor fi afișate până la aprobare.
Consimțământ pentru cookie-uri
Folosim cookie-uri pe acest site pentru a analiza traficul, a vă aminti preferințele și pentru a vă optimiza experiența.
Hopa!
Se pare că este ceva în neregulă cu conexiunea ta la internet. Vă rugăm să vă conectați la internet și să începeți din nou să navigați.
AdBlock detectat!
Am detectat că utilizați pluginul de blocare a reclamelor în browser.
Venitul pe care îl obținem din reclame este folosit pentru a gestiona acest site web, vă rugăm să treceți pe lista albă a site-ului nostru în pluginul dvs. de blocare a reclamelor.
Site is Blocked
Sorry! This site is not available in your country.