News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

A lovit cu maşina peretele unei case

A lovit cu maşina peretele unei case


Marți, 15 ianuarie, B. Gabriel din Desa a pierdut controlul autovehiculului pe care îl conducea și a intrat cu mașina într-un imobil din comuna Piscu Nou, Dolj.
B.Gabriel de 23 de ani, din comuna Desa, s-a urcat marți, 15 ianuarie la volanul unui autoturism și în jurul orei 9:00, în comuna Piscu Nou pe DJ 561 E din cauza vitezei neadaptate la condiţiile de drum, într-o curbă la stânga a pierdut controlul direcţiei şi a intrat în coliziune cu un imobil, proprietatea lui D.Ion. Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a Angelicăi B., 35 de ani, din comuna Desa, ocupant al locului dreapta spate, care a fost transportată cu ambulanţa la Spitalul Calafat, unde i s-a stabilit diagnosticul ,,TCC acut, traumatism articulaţie radiocarpiană stânga; plagă contuză arcadă sprâncenoasă stânga”.Rezultatul testării cu aparatul alcooltest a fost negativ  negativ, însă tânărul s-a ales cu dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu