News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Angajaţii CFR Călători au protestat în această dimineaţă timp de două ore

Angajaţii CFR Călători au protestat în această dimineaţă timp de două ore


Angajaţii CFR Călători din judeţul Dolj au încetat la ora 9:00 protestul spontan declanşat în această dimineaţă, activitatea fiind reluată la această oră. Potrivit comisarului-şef Constantin Budici, şeful Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi Feroviare Craiova, din cauza protestului angajaţilor CFR Călători, între orele 7:00 - 9:00, pe raza Regionalei Craiova au fost oprite 25 de garnituri de tren.

Protestul a fost declanşat de impiegaţii de mişcare, din cauza faptului că nu şi-au primit drepturile salariale la timp.

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Regional al Poliţiei Transporturi Feroviare Craiova, în perioada în care trenurile au fost oprite în staţii au fost trimişi pe teren 250 de poliţişti, însă nu au fost înregistrate incidente.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu