News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Au lăsat două comune fără ton la telefon. Hoţi de cablu telefonic reţinuţi de poliţişti

Au lăsat două comune fără ton la telefon. Hoţi de cablu telefonic reţinuţi de poliţişti


Poliţiştii doljeni au reuşit ieri să identifice autorii a două furturi de cablu telefonic subteran de pe raza comunelor Afumaţi şi Galicea Mare. Este vorba despre cinci doljeni în sarcina cărora s-a probat furtul a 340 metri de cablu telefonic, toţi cinci fiind introduşi în arestul IPJ Dolj pentru 24 de ore. Astăzi urmează să fie prezentaţi Parchetului şi Judecătoriei Băileşti cu propunere de arestare preventivă.
Reprezentanţii Poliţiei doljene au comunicat faptul că, în cursul zilei de ieri, în urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Secţiilor de Poliţie Rurală 6 Giubega, 8 Rast şi a cooperării cu lucrătorii Secţiei 10 Poliţie Rurală Poiana Mare, au fost identificaţi autorii furtului a 120 metri cablu telefonic subteran, de pe raza comunei Afumaţi, faptă comisă la data de 16 ianuarie a.c. Este vorba despre Ionuţ Ticu, de 22 de ani, Marian Badea, de 28 de ani, Lucian Badea, de 29 de ani, Florian Moldoveanu, de 37 de ani, toţi Băileşti şi Florin Rotaru, de 37 de ani, din comuna Izvoare.
“Din cercetările efectuate s-a stabilit că cei în cauză au sustras şi în noaptea de 17 spre 18 ianuarie, 220 metri cablu telefonic subteran de pe raza comunei Galicea Mare, cauzând un prejudiciu total de 20656,74 lei, nerecuperat. Autorii au fost reţinuţi pentru 24 ore, pe bază de ordonanţă de reţinere şi au fost introduşi în CRAP Dolj, urmând ca astăzi să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Băileşti cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat”, a declarat comisar şef Adrian Căpraru, purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj.
Sursa:oradedolj.oradestiri.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu