News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Bacalaureat 2013: Camerele de supraveghere rămân

Bacalaureat 2013: Camerele de supraveghere rămân


Examenul de bacalaureat urmărit de camere de supraveghere a creat tot felul de controverse, unii fiind de acord cu această măsură, alţii spunând că a scăzut procentul de promovabilitate. Dacă elevii de liceu în an terminal sperau că în această vară vor susţine examenul maturităţii fără supraveghere video, se pare că nu au scăpat, ministrul Educaţiei, Remus Pricopie, anunţând că această măsură rămâne valabilă şi pentru bacalaureatul din 2013. “Camerele de supraveghere rămân, pentru că ele sunt prevăzute în metodologia aprobată în luna septembrie şi am încălca legea dacă am schimba metodologia în luna ianuarie”, a declarat Remus Pricopie, ministrul Educaţiei.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu