News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Calafatul şi-ar putea rezolva problema căldurii

Calafatul şi-ar putea rezolva problema căldurii


Primăria Calafat este pe cale să rezolve problema încălzirii termice pentru oraş. După mulţi ani în care s-au căutat mai multe posibilităţi, dar toate au eşuat, în cele din urmă se pare că s-a găsit soluţia. Sursa de căldură va fi o centrală termică pe care un investitor privat se pregăteşte să o construiască în municipiul de pe malul Dunării. Investiţia se va implementa în decurs de doi ani şi toţi locuitorii din Calafat vor avea căldură în apartamente.

De câţiva ani, autorităţile din Calafat încearcă să găsească o soluţie pentru a le asigura locuitorilor energia termică, iarna fiind cel mai mare coşmar pentru ei. Dar de fiecare dată nici o înţelegere nu s-a concretizat şi oamenii au fost nevoiţi să se bazeze pe improvizaţiilor lor – calorifere pe curent electric sau chiar sobe cu lemne. De această dată însă, primarul Mircea Guţă susţine că vrea să le dea o veste bună locuitorilor. Autorităţile au bătut palma cu un investitor privat care vrea să se aşeze în Calafat şi să investească în realizarea unei centrale termice. „Am găsit deja  o cale de rezolvare pentru problema căldurii. S-a găsit o firmă care doreşte să construiască o centrală şi noi vrem să îi asigurăm tot sprijinul pentru a putea să rezolvăm odată pentru totdeauna această chestiune. Suntem chiar într-un stadiu avansat cu demersurile şi, zic eu, vom reuşi să realizăm ce ne-am propus, adică să îi scăpăm pe oameni de grija încălzirii propriilor locuinţe”, a declarat primarul Mircea Guţă.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu