News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Spectacol de senzație la Centrul Cultural din Calafat dedicat poetului Mihai Eminescu - VIDEO

Spectacol de senzație la Centrul Cultural din Calafat dedicat poetului Mihai Eminescu - VIDEO

Marți, 15 ianuarie, a avut loc un spectacol extraordinar de muzică și poezie susținut de tinerii și copii Centrului Cultural din Calafat (fosta sală a cinematografului). Manifestarea a avut loc în sala bibliotecii din cadrul centrului unde peste 100 de iubitori ai operei poetului Mihai Eminescu și-au dat întâlnire pentru a petrece o seară de neuitat.

Inițiatoarea acestei frumoase activități artistice a fost doamna Marinela Carauleanu,  coordonatoarea centrului, ajutată pentru partea muzicală de Adi Ciucu și Bădulescu Cosmin. Sala minibibliotecii centrului cultural a devenit neîncăpătoare, pe viitor autoritățile locale promițând că vor amenaja sala mare a fostului cimatograf. Printre cei prezenți s-au aflat Primarul Mircea Guță, Viceprimarul Doru Mitulețu, consilieri locali și oameni de cultură din Calafat. Ca întodeauna copii au fost la înălțime, cu momente poetice deosebite interpretate într-un stil original și pe acorduri muzicale, bucurându-se în același timp de toată aprecierea publicului.

VIDEO- prima parte

VIDEO- a doua parte

Sursa:http://actualitateacalafeteana.blogspot.ro/
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu