News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Canalele Pro TV revin în grila Dolce TV începând cu data de 9 ianuarie

Canalele Pro TV revin în grila Dolce TV începând cu data de 9 ianuarie


Companiile Pro TV SA şi Romtelecom au ajuns la un acord în baza căruia cele 11 canale Pro TV (Pro TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, sport.ro, MTV, Pro TV Internaţional, VH1, Pro TV HD, Acasă HD şi sport.ro HD) vor reintra în grila Dolce TV din 9 ianuarie, a anunţat Pro TV printr-un comunicat transmis în această seară. Potrivit documentului, până la data de 31 ianuarie 2013 părţile vor finaliza detaliile negocierii pentru formalizarea noului contract.

Pe 27 decembrie 2012, Pro TV a transmis un comunicat prin care anunţa că Romtelecom nu a convenit asupra condiţiilor de reînnoire cerute de Pro TV pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul Pro TV SA şi, urmare a acestui fapt, Dolce DTH şi alte servicii de retransmisie ale Romtelecom nu au mai transmis aceste canale începând cu 3 ianuarie 2013.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu