News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

“Dezvoltarea durabilă a zonelor pescăreşti”

“Dezvoltarea durabilă a zonelor pescăreşti”


Vineri, 18 ianuarie, începând cu ora 11.30, la Casa de Cultură a municipiului Calafat va avea loc conferinţa de lansare oficială a Strategiei de dezvoltare durabilă a zonei pescăreşti din Lunca Dunării, judetul Dolj.  „Cu această ocazie va fi lansat şi Apelul pentru depunerea de proiecte pe toate cele patru măsuri cuprinse în Strategia FLAG “Calafat” – selectată în cadrul Axei Prioritare 4 “Dezvoltarea durabilă a zonelor pescăreşti” a Programului Operaţional pentru Pescuit 2007-2013, având un buget alocat pentru implementare de 2.097.920 de euro pentru perioada 2012-2015”, a precizat Ionel Dumitrescu, managerul de proiect. Vor participa oficialităţi judeţene şi locale, mass-media, reprezentanţi ai DGP AM-POP, FarNet, ai partenerilor Grupului, reprezentanţi ai altor FLAG-uri din România, ai organizaţiilor de pescari, societăţii civile.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu