News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Doi minori de 16 şi 17 ani din Calafat cercetaţi pentru tâlhărie

Doi minori de 16 şi 17 ani din Calafat cercetaţi pentru tâlhărie


Doi minori de 16, respectiv 17 ani, din Calafat sunt cercetaţi pentru tâlhărie după ce s-a stabilit că în noaptea de marţi spre miercuri l-au agresat, pe o stradă din Calafat, pe un localnic de 47 de ani şi i-au luat banii pe care îi avea la el, mai exact 80 de euro şi 80 de lei. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, Gigel Sărdaru, de 47 de ani, din Calafat s-a prezentat miercuri, la prânz, la Poliţia Calafat, şi a anunţat că în noaptea de 22/23 ianuarie, în jurul orei 00.30, în timp ce se afla pe o stradă din localitate a fost deposedat de doi tineri, prin violenţă, de un portmoneu în care se afla suma de 80 euro şi 80 lei.

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Calafat, în cursul zilei de ieri, au fost identificaţi făptuitorii, Florin L., de 16 ani şi Marian B., de 17 ani, ambii din Calafat. În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu