News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Două incendii stinse de pompierii doljeni

Două incendii stinse de pompierii doljeniEchipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă la 34 de cazuri, pentru stingerea a 3 incendii, pentru asigurarea măsurilor P.S.I. în mun Craiova, iar Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Dăbuleni, a intervenit pentru stingerea unui incendiu.

În data de 13.01.2013,ora 04.34, Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pentru stingerea unui incendiu la o gospodăria în municipiul Craiova. Ajuns la faţa locului, echipajul de pompieri a constatat că incendiul se manifesta la tabloul electric general aflat pe holul locuinţei, cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă. Din cauza unui scurtcircuit electric, au ars: tabloul electric, mobilier, ramă  termopan şi lambriuri pvc.


În data de 13.01.2013, ora 05.18, Detaşamentul Pompieri Calafat  a intervenit cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în municipiul Calafat. Ajunse la faţa locului, echipajele de pompieri au constatat că incendiul se manifesta la acoperişul casei, cu posibilitate de propagare la întreaga locuinţă. Din cauza unui scurtcircuit electric, au ars: acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 100m² şi aproximativ 0,5m³ scândură din lemn.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu