News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Elevii şi preşcolarii se întorc mâine la cursuri

Elevii şi preşcolarii se întorc mâine la cursuri

Elevii şi preşcolarii încep mâine cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar 2012-2013, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. Următoarea vacanţă pentru elevii din învăţământul preuniversitar şi preşcolari va fi cea de primăvară, care va avea loc între 6 şi 14 aprilie. Totodată, săptămâna 1–5 aprilie din semestrul al doilea va fi dedicată activităților extracurriculare și extraşcolare, în cadrul programului "Să știi mai multe, să fii mai bun!", care va avea un orar specific. Cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar se vor încheia la data de 21 iunie. Pentru clasele terminale din învățământul liceal, cursurile celui de-al doilea semestru al anului şcolar se vor încheia la 31 mai, în timp ce cursurile claselor a VIII-a se vor încheia la data de 14 iunie. Vacanţa de vară va începe pe 22 iunie şi se va încheia pe 15 septembrie.
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu