News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Infractoare germană, descoperită la P.T.F. Calafat

Infractoare germană, descoperită la P.T.F. Calafat

O cetăţeană germană care figura ca fiind căutată în vederea arestării şi extrădării a fost descoperită de poliţiştii de frontieră doljeni au depistat în P.T.F. Calafat . Azi-dimineaţă, la ora 07:25, la Punctul de Trecere a Frontierei Calafat, judeţul Dolj, s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră, cetăţeana germană N. K., în vârstă de 20 ani. În urma verificărilor în baza de date a rezultat că persoana este căutată în vederea arestării şi extrădării de către autorităţile germane. Având în vedere cele constatate, persoana în cauză a fost predată Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dolj în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.
Sursa:gds.ro
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu