News Breaking
Live
wb_sunny

Breaking News

Intretinerea Podului Calafat-Vidin va fi facuta de o companie romano-bulgara cu sediul la Vidin

Intretinerea Podului Calafat-Vidin va fi facuta de o companie romano-bulgara cu sediul la Vidin


Compania romano-bulgara responsabila de intretinerea podului peste Dunare,Calafat-Vidin,ce urmeaza sa fie inaugurat la jumatatea lunii mai 2013,va avea sediul pe malul bulgaresc al Dunarii,la Vidin.

Toate taxele de tranzit de pe pod,vor fi colectate in Romania,prin punctul de colectare de la Calafat,urmand ca sumele incasate sa fie inpartite in mod egal intre cele doua tari,dar si in functie de investitiile facute de fiecare tara in parte.
Costurile totale ale proiectului totalizeaza 226 milioane de euro, iar angajamentul financiar al guvernului bulgar se ridica la 60,7 milioane de euro.Podul de doi kilometri peste Dunare este parte a coridorului paneuropean de transport care leaga orasul german Dresda de Istanbul (Turcia).
Adăugați aplicația Calafat News pe telefonul smartphone fără a instala, deschideți Calafat News cu browserul Chrome pe telefonul smartphone, apoi faceți clic pe pictograma de 3 puncte din browser, apoi selectați "Adăugați la ecranul principal". Apoi, dați clic pe aplicația Calafat News din ecranul principal al telefonului dvs. smartphone.

Tags

Abonează-te la știri!

Introdu adresa de e-mail pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin e-mail când vor fi publicate articole noi.

Trimiteți un comentariu